sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

KUPLA NYT

Talvi kului lähinnä tuumaillen, millaisen kuplastamme haluamme. Miehelle oli selvää, että kuplan alusta madalletaan "tonttiin" ja alle hankitaan tyylin mukaiset vanteet. Tarkoitus oli myös säilyttää tietty autenttisuus. 
Etsiessämme meille sopivaa kuplaa, olimme tehneet itsellemme selväksi, että mitään projektia emme hae. Kuplassa tuli olla niin pellit kuin maalipinta kunnossa sekä tekniikan toimiva, ja sellaisen myös saimme.
Muutostyöt tulisivat siis enemmänkin olemaan kosmeettisia ja meidän tyyliimme sopivia. Kunnioittaen auton alkuperää ja tehden muutokset siten, että auton voi halutessaan muuttaa takaisin täysin alkuperäiseen kuntoonsa.
Kun suunnitelmat olivat valmiit, jäimme odottamaan kevään tuloa ja lumien sulamista, jotta auton saattoi ajaa pajalle, sellaisia muutostöitä varten, joita ei kotitallissa kyetty tekemään.


Muutostyöt tehtiin kevään ja alku kesän aikana ja auto käytettiin leimalla. Nyt vain odottelemme sopivia hetkiä vapaiden ja aurinkoisten säiden merkeissä, jotta voimme istua kuplan kyytiin ja tehdä matkoja menneille vuosikymmenille.


Paljon on vielä suunnitelmissa, mutta ne saavat odottaa seuraavaa talvea, jolloin kupla saa levätä lämpimässä tallissamme.

-Annikka ja Olavi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa mukaan aikamatkalle kuplassa.
Jätähän jonkin viestin matkastasi kuplassamme:)