sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

MOBILISTI ILTA VÄÄKSY 7/2018

Viimeinkin vanhan auton omistavina, innostuimme piipahtamaan Vääksyn mobilisti illassa. Käyttöautollamme tosin, ei siis kuplalla tällä kertaa.
Pitkälti siitä syystä, että pääsimme lähtemään tapahtumaan vasta iltapäivällä ja ilma oli kaikkea muuta kuin harrasteautoiluun sopiva. Vettä kun tuli taivaan täydeltä. 
 Jo matkalla tapahtumaan vastaamme tuli useampia harrasteautoja. Olipa yksi saab 96 jäänyt tienvarteenkin. Olisikohan mahtanut rengas puhjeta, kun renkaan vaihdossa olivat.
Itse tapahtumassa oli harrasteautoja kasapäin ja jokaiseen makuun. Eikä sateinen ilmakaan ollut pelotellut sen paremmin yleisöä, kuin harrasteauton omistajiakaan, sen verran runsas oli autojen ja katselijoiden määrä.
Tapahtuma on ilmainen ja siksikin mukavaa vaihtelua autonäyttelyihin ja tapahtumiin. Ja mikäpä sopisi paremmin tällaisen tapahtuman pitopaikaksi kuin Vääksyn kanavan alue. 

Alla autoja tapahtumasta, Annikan kuvaamana.









































-Annikka ja Olavi-

2 kommenttia:

  1. Ihanan erilaisia tuulahduksia!
    Mieheni voisi olla innostunutkin tuollaisista tapahtumista :-)

    VastaaPoista
  2. Sinne vain ensi kesänä Vääksyyn:)
    Pitäisit varmasti itsekin. Ainahan noita vanhoja autoja on mukava katsella. Olivatpa sitten kunnoltaan millaisia hyvänsä, sanoo Annikka.
    Olavi tosin arvostaa kunnostettuja autoja.

    VastaaPoista

Tervetuloa mukaan aikamatkalle kuplassa.
Jätähän jonkin viestin matkastasi kuplassamme:)