lauantai 22. syyskuuta 2018

"RAUHATON OLO"

Niinhän siinä sitten on käynyt, että kesä on mennyt ja blogin ylläpito jäänyt elämästä nauttimisen jalkoihin. Kuten Annikan äiti, Olavin anoppi sanoo, "teillä on sellainen rauhaton olo".
No, voi kai sen niinkin ilmaista. Mutta kuten olemme todenneet, eletty elämä on laittanut palikoita uuteen arvojärjestykseen ja kaikenlainen mammonan ja omaisuuden kartuttaminen on jäänyt toissijaiseksi. Tilalle on tullut elämästä nauttiminen ja hyggeily ja downshiftaus.
Työssä käymme edelleen ja se on tärkeä osa elämäämme. Teemme molemmat työtä jossa saamme haasteita, mutta joka ei vie vapaa-aikaamme. Töistä pääsee sovittuna aikana ja työasiat voi unohtaa samalla kun sulkee työpaikan oven työpäivän jälkeen takanaan. Se ei myöskään kuormita siinä määrin, että illat menisivät levätessä rankan työpäivän jälkeen.
Näin vapaa-ajalla jää aikaa ja virtaa nauttia asioista, jotka meille nyt tässä hetkessä ovat tärkeitä.


Kesä on siis mennyt retkeillessä, matkustellessa, tyttärentyttären kanssa puuhastellessa ja ystäviä kestitessä, sekä lapsiamme ja vanhempiamme tavatessa.
Annikan tehtyä seitsemän vuotta vuorotyötä, olemme nyt nauttineet yhteisestä ajasta. Siitä, että meillä on aikaa toisillemme ja läheisillemme.
Niinpä tänne blogin pariin ei vain ole jäänyt sitä aikaa. Vaikka kerrottavaa ja näytettävää kesästämme olisi valtavasti.

Jos tämä on sitten sitä " sellaista rauhatonta oloa", niin ok. Me olemme kuitenkin nauttineet jokaisesta hetkestä ja eläneet.

Nyt kun olemme jo vahvasti syksyssä, tulee ehkä hetkiä, että ehdimme istahtaa tietokoneen ääreen hieman pidemmäksi aikaa ja kertoa kesästämme. Sillä muutamia todella mieleenpainuvia retkiä on tullut tehtyä ja niitä olisi kiva jakaa täällä blogissamme. Ehkä niistä sitten olisi vinkiksi, joillekin lukijoistamme.

Toistaiseksi huikkaamme vain, että täällä olemme edelleen.

-Annikka ja Olavi-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa mukaan aikamatkalle kuplassa.
Jätähän jonkin viestin matkastasi kuplassamme:)