Termos pitää todella hyvin ruuan lämpimänä ja mikä onkaan sen helpompaa kuin annostella valmis ateria astioihin ja nauttia hyvästä ruuasta luonnon helmassa.
Termokseen voi tehdä hyvin erilaisia ruokia. Meidän yksi suosikeistamme on erilaiset keitot.
Alla ohje Olavin lohisoppaan.
LOHISOPPA (4 hengelle)
n. 6 dl vettä
2 palaa kasvisliemikuutiota
n. 400 g lohta
750g:n peruna & keittokasvispussi
1-2 dl kermaa
nippu tilliä
Laita kattila liedelle ja kattilaan vesi, kasvisliemikuutiot sekä peruna & keittokasvispussi.
Anna näiden kypsyä rauhassa.
Ota levy pois päältä ja lisää kuutioidut lohipalat sekä kerma keittoon.
Laita kansi päälle ja anna keiton tekeytyä hetki.
Kun lohet ovat kypsyneet,
sekoita soppa
ja ripottele sopan päälle hienonnettu tilli.
Annostele keitto ruokatermokseen, pakkaa eväät reppuun ja lähde luontoretkelle. Sopivan eväspaikan löydettyäsi, nauti eväät:)
Termokseen voi tehdä hyvin erilaisia ruokia. Meidän yksi suosikeistamme on erilaiset keitot.
Alla ohje Olavin lohisoppaan.
LOHISOPPA (4 hengelle)
n. 6 dl vettä
2 palaa kasvisliemikuutiota
n. 400 g lohta
750g:n peruna & keittokasvispussi
1-2 dl kermaa
nippu tilliä
Laita kattila liedelle ja kattilaan vesi, kasvisliemikuutiot sekä peruna & keittokasvispussi.
Anna näiden kypsyä rauhassa.
Ota levy pois päältä ja lisää kuutioidut lohipalat sekä kerma keittoon.
Laita kansi päälle ja anna keiton tekeytyä hetki.
Kun lohet ovat kypsyneet,
sekoita soppa
ja ripottele sopan päälle hienonnettu tilli.
Annostele keitto ruokatermokseen, pakkaa eväät reppuun ja lähde luontoretkelle. Sopivan eväspaikan löydettyäsi, nauti eväät:)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tervetuloa mukaan aikamatkalle kuplassa.
Jätähän jonkin viestin matkastasi kuplassamme:)